Skipass

Ladda enklast ditt skipass online så missar du inte en enda värdefull minut i backen. Det är bara att åka direkt in i liften - det blir inte smidigare än så! Skipasset aktiveras när du passerar liftpassagen. Så det går bra att ladda kortet i förväg, när det passar dig. Glöm inte att ange datum!

LADDA DITT SKIPASS HÄR


Du behöver ett Skipasskort från Yxbacken eller någon annan anläggning som använder sig utav Axess. Har du inget skipasskort av Axess typ med WTP nummer går det att köpa på plats i backen. För åkning i endast barn/knattebacken krävs inget skipass!

Alla Skipass denna säsong är datumstyrda, beroende på begränsningar i antalet besökare som vi kan ha i anläggningen samtidigt på grund av Corona. Det innebär att Skipass bara gäller det datum som man anger vid köpet. Du kan alltså ladda kortet i god tid innan du besöker anläggningen men det gäller bara det specifika datum som anges vid köpet. 

Frågor om liftkort? liftkort@yxbacken.nu

OBS! Måndagar och tisdagar är anläggningen stängd för allmän åkning.

Exempel på andra anläggningar som använder sig av Axess är: Idre, Romme, Funäsdalen, Skistar (Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil, Hemsedal).

Priser

Skipass - 2020/2021 Vuxen Ungdom 8-17 år

Maxibacken

60 kr

30 kr

3 timmar / kväll

200 kr

120 kr

1 dag

250 kr

175 kr

Sportlovskort*

1000 kr

600 kr

Säsongskort

1700 kr

1300 kr

Kampanj säsongskort tom jul

1250 kr

1000 kr

För dig som inte har ett SkiPass-kort (Axess) sedan tidigare, tillkommer 60 kr för plastkortet.

Snögaranti säsongskort: Om anläggningen har färre än 20 öppna dagar under säsongen erbjuds ett nytt säsongspass för kommande säsong utan kostnad. Seniorer åker för samma pris som för ungdom.

Frågor om liftkort? liftkort@yxbacken.nu