Jobba i Yxbacken

Norrköping Skidklubb är en av få föreningar i landet som äger och driver sin egen backe. Såväl vår träningsverksamhet, som arbetet med att hålla anläggningen öppen för allmänheten, baseras till största del på ideella insatser från eldsjälar bland våra medlemmar. De intäkter vi får från liftkortsförsäljning, servering, skiduthyrning, medlemsavgifter och sponsorer är en förutsättning för att vi ska kunna hålla backen öppen varje vinter. Här är lite information till dig som vill hjälpa oss att hålla Yxbacken i gång.

Bli tränare i Norrköpings Skidklubb

Vi är i ständigt behov av flera ledare och tränare till våra barn och ungdomsgrupper. Har du viljan, engagemanget och två kvällar i veckan vintertid så kan vi erbjuda utbildning, ett roligt gäng att jobba med, frisk luft och mycket skidåkning. Vi söker dig som har någon form av skidbakgrund. Du kanske har arbetat som skidlärare tidigare, tävlat och tränat i klubb eller kanske är en duktig friåkare? Då är du den vi söker!

I genomsnitt tränar grupperna från nyår och mars ut i Yxbacken. Våra träningar är inriktade på alpin tävlingsskidåkning eller avancerad friåkning och alla barn och ungdomar som tränar med oss ”kan” åka skidor. Du som hellre vill arbeta med nybörjargrupper kan kontakta Friluftsfrämjandet som är vår samarbetspartner när det gäller traditionell skidskola i Yxbacken.

Skiduthyrning och servering

I både vår skiduthyrning och servering finns möjligheter för dig som vill ha ett extraarbete och tjäna lite extra pengar under vintern. Har du tur kan du få arbete under hela säsongen men det är främst under loven vi behöver förstärka personalstyrkan. Håll ögonen öppna på hemsidan så att du inte missar chansen till ett omväxlande servicejobb där du träffar massor av nya människor. Här kommer du att hitta mer info när vi söker nya resurser.