Meny

SkiPass

Liftkort Yxbacken, anno 1982​Ladda enklast ditt skipass online så missar du inte en enda värdefull minut i backen. Det är bara att åka direkt in i liften - det blir inte smidigare än så! Skipasset aktiveras när du passerar liftpassagen. Så det går bra att ladda kortet i förväg, när det passar dig. Glöm inte att ange datum!

Du behöver ett Skipasskort från Yxbacken eller någon annan anläggning som använder sig utav Axess, Skidata eller Keycard system. Har du inget skipasskort går det att köpa på plats i backen. För åkning i endast barn/knattebacken krävs inget skipass!

Skidpasset är av depåtyp vilket innebär att det börjar gälla först från att det registreras i Yxbackens vändkors och inte ifrån det ovan angivna datumet. Du kan alltså ladda kortet i god tid innan du besöker anläggningen. Kortet gäller för innevarande säsong och icke utnyttjad tid kommer att förfalla. Frågor om liftkort? liftkort@yxbacken.nu

OBS! Måndagar och tisdagar är anläggningen stängd för allmän åkning. Läs mer om våra priser.

Exempel på andra anläggningar som använder sig av Axess, Skidata och Keycard skipasskort är: Idre, Romme, Vemdalen, Sälen, Åre, Funäsdalen, Branäs.